Voetbalclinic voor 100 kinderen bij FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-03-2017 In samenwerking met de CED en Greenfields organiseerde FC Den Bosch donderdag 15 maart 2017 voor 100 kinderen de clinic ‘Youngstars on tour’.  In een zonnig Stadion De Vliert namen de kinderen met veel plezier en olv een heuse trainer deel aan verschillende voetbalactiviteiten.  
 
Maar de dag begon met een groepsfoto op de middenstip van het stadion, waar ook de spelers van FC Den Bosch én mascotte Bozzie bij aanwezig waren. De clinic werd afgesloten met een spectaculaire penaltybokaal, waarbij de kinderen in een heuse afvalrace de mogelijkheid kregen om penalty’s  te nemen op FC Den Bosch-doelman Nick Leijten.  
 
Voetbalclinic 'Young Stars on tour' bij FC Den Bosch in Stadion De Vliert.
.......................................................................
 

Na afloop van de penaltybokaal werden de dagwinnaars bekendgemaakt:  Tien kinderen die op de individuele spelonderdelen het beste hadden gepresteerd. Deze winnaars mogen FC Den Bosch vertegenwoordigen tijdens het NK Youngstars op woensdag 19 april op de KNVB-Campus in Zeist. De dag werd afgesloten met het verzamelen van handtekeningen en enkele leuke foto’s.