Paul van der Kraan algemeen directeur FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-08-2017 | Gewijzigd op: 31-08-2017
Paul van der Kraan is aangesteld tot algemeen directeur van FC Den Bosch. De ervaren bestuurder, die in het verleden al eerder voor de Bossche club werkzaam was, is door de Raad van Commissarissen aangesteld voor een periode van zes maanden. Hierna zal er een evaluatie plaatsvinden en zullen beide partijen een eventuele voortgang van de relatie nader bespreken. Van der Kraan start per 1 september en volgt Bert Wernke op die onlangs zijn functie neerlegde. 
 

Nieuwe algemeen directeur
FC Den Bosch Paul van der Kraan. 
.....................................................
.................

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Jan-Hein Schouten over het aantreden van Paul van der Kraan als algemeen directeur: “Paul is een kundige bestuurder met commerciële kwaliteiten. Hij heeft een gewaardeerd verleden bij de club, is volledig up-to-date en een bekend gezicht binnen het netwerk van FC Den Bosch.
Wij hebben in dez efase ehoefte aan ondersteuning en leiderschap op commercieel vlak, waarbij de focus ligt op relatiebeheer richting bestaande partners, commerciële groei en de aansturing van het commerciële team. We zien in Paul hiervoor de ideale kandidaat. We hebben hem tevens gevraagd om het uitdagende traject rond de doorontwikkeling van Stadion De Vliert op te pakken met alle betrokken stakeholders. Paul heeft met ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen de voetballerij ruimschoots zijn sporen verdiend.'