Huub van Mackelenbergh nieuwe voorzitter FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-05-2020 | Gewijzigd op: 08-05-2020
Huub van Mackelenbergh nieuwe voorzitter van FC Den Bosch
Huub van Mackelenbergh, voorzitter van FC Den Bosch.

foto © henk van esch,
22 april 2020.

........................................................

Als opvolger van  Jan -Hein Schouten is Huub van Mackelenbergh benoemd tot de nieuwe voorzitter van FC Den Bosch. Daarmee is Huub de opvolger van Jan- Hein Schouten.
Van Mackelenbergh is een bekende BB-er in de stad: schrijver, mede-redacteur van 073 magazine en mede-speler in het Oeteldonks carnaval. zoals Hendrien, voorheen deelnemer Kletsavonden,  jurylid Kletsavonden, presentator OetelKonzert.
Van Mackelenbergh was voorheen werkzaam bij Schouten & Nelissen, totdat hij een communicatie-trainingsbureau oprichtte op gebied van persoonlijkheidsvorming en zakelijke ontwikkeling.  
Zie het artikel over  Huub van Mackelenbergh dd. 20 juli 2009 Mackelenbergh


Bericht van 22 april 2020: Rob Almering nieuwe directeur  FC Den Bosch
 


Rob Almering nieuwe directeur van FC Den Bosch.
 


Rob Almering (54) is per 1 mei 2020 benoemd tot directeur van FC Den Bosch. Almering, die tot taak krijgt de organisatie te verstevigen en toekomstbestendig te maken en nieuwe vormen van inkomsten zien te vinden, volgt Theo Teelen op die ruim een jaar interim-directeur was.
De uit Vught afkomstige Almering is ook directeur van de Hockeyclub 's -Hertogenbosch.
De voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch, Jan-Hein Schouten, roemt Almering om zijn netwerk en zijn capaciteiten op gebied van strategie, marketing, en financiën. 

De tekenen wijzen erop dat Huub van Mackelenbergh, Jan-Hein Schouten, die per 1 juli 2020 als voorzitter van FC Den Bosch stopt, gaat opvolgen.