Geen uitpubliek bij wedstrijden FC Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-10-2022 | Gewijzigd op: 12-10-2022
Het bestuur van FC Den Bosch heeft besloten om geen supporters mee  te nemen naar de komende twee uitwedstrijden. Aanleiding voor dat besluit zijn de ongeregeldheden bij Willem II.
FC Den Bosch laat haar eigen fans thuis bij de wedstrijd tegen GVVV Veenendaal op 18 oktober 2022] en bij de competitiewedstrijd tegen MVV Maastricht op zaterdag 22 oktober 2022.Ook bij de wedstrijd tegen Helmond op 16 december 2022 zullen er geen fans van FDC Den Bosch aanwezig 
Intussen volgt een gesprek met de politie, gemeente en het Openbaar Ministerie en de supportersgroepen om te kijken welke afspraken er verder gemaakt kunnen worden. 
Bron: Brabants Dagblad dd. 11102022.

Bericht van 4 oktober 2022: Geen publiek bij uitwedstrijden Top Oss- FC Den Bosch
Bij de  wedstrijden van TOP Oss tegen  FC Den Bosch wordt voorlopig geen publiek toegelaten. Dat volgt uit de rellen  die kort na de wedstrijd van FC en Bosch tegen Top Oss op 17 september j.l. in en vooral om het stadion uitbraken. 
De betrokken partijen voelen zich genoodzaakt een maatregel te nemen die de mogelijkheid van zulk geweld en agressie beperkt. Dit in het besef dat een kleine groep het verpest voor de voetbalsupporter die wel van de positieve voetbalbeleving is. De volgende wedstrijd TOP Oss – FC Den Bosch (3 februari aanstaande) is zonder uit-publiek. Dat geldt ook voor de komende drie seizoenen. Bij aanvang van het seizoen 2026/2027 kunnen de wedstrijden waarin deze voetbalclubs tegen elkaar spelen, weer met publiek gespeeld worden.