Taekwondo Rosmalen heeft een “high five “

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-04-2017 | Gewijzigd op: 23-04-2017

Op 22 april 2017 nam Taekwondo Rosmalen van Max Thümann met met 5 deelnemers deel aan de 17e Open Windmills Taekwondo Championships 2017 in sporthal de Reeweg in Dordrecht.  Aan dat toernooi namen meer dan 245 sporters uit binnen en buitenland [o.a. Engeland en Moldavië] deel.

Taekwondo Rosmalen boekte in deze sparring wedstijden goede resultaten, teweten eenmaal goud voor Quinten van Hezik, twee maal zilver voor Jony en Jimmy van Lieshout en tweemaal brons voor Kayne van Balsfoort - Chloë van Heel.  

Quinten van Hezik behaalde goud.
.

vlnr: Jimmy van Lieshout [zilver], 
Quinten van Hezik [goud]
en Kayne van Balsvoort [brons] .


foto © max thümann. 22 april 2017.
 De deelnemers lieten weer het achterste puntje van hun tong zien en moesten diep gaan om resultaat te halen. De teleurstellingen en frustratie bij vorige wedstrijden is aan de kant geschoven. Onder het motto ‘Gaan we ten onder dan gaan we strijdend ten onder” . Dan is het hebben van zelfdiscipline en zelfbeheersing een groot goed. Goed luisteren naar de coaches Tony Hendriks en William Verstappen doet dan ook wonderen. Maar zeker niet te vergeten de meegereisde ouders en fans die fanatiek aanmoedigden. 

 

 Terug naar boven