Start bouw Parktuinen in de Lanen [Groote Wielen]

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-06-2017 | Gewijzigd op: 15-06-2017
Op woensdag 14 juni 2017 vierde Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling de start van aanpak de eerste fase van Parktuinen in de woonbuurt De Lanen [Groote Wielen].  Kopers, optanten en andere betrokkenen werden ontvangen in een feestelijke strandtent op de bouwlocatie. Op badges, waarop de de bouwnummers stonden,
konden toekomstige buren elkaar snel vinden.
Hieruit ontstond een gemoedelijke sfeer die aansloot bij het thema van de wijk: 'wonen op een plek waar het altijd voelt als vakantie!' 

 
Wethouder Eric Logister en Marc Hoedemakers [l.]
tonen het bord van 'Start bouw De Lanen' in Rosmalen.


Marc Hoedemakers, directeur van Hoedemakers vertelde onder meer over het succes van Parktuinen waarvan de eerste fase in een mum van tijd was uitverkocht. En inmiddels zijn in de tweede fase ook nagenoeg alle woningen in optie. Hij gaf de credits aan alle partijen die bij hebben gedragen aan dit goede resultaat zoals de mensen van de welstandscommissie, de drie architectenbureaus en de gemeente.  “Mede dankzij hen is het meer dan gelukt een prachtige eenheid in verscheidenheid te ontwikkelen”, aldus Hoedemakers.

Zowel Marc Hoedemakers als wethouder Logister benoemde de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘nul-op-de-meter-woning’. Wethouder Logister: “Daarmee ben je als bewoner onafhankelijk van energiemaatschappijen en draag je een steentje bij aan de verlaging van CO2 uitstoot.

Woningcorporatie Zayaz pakt als eerste in de stad haar verantwoordelijkheid om huurwoningen in Parktuinen standaard uitvoert met dit energiezuinige pakket.


Een illusionist zorgde voor een spetterende show die eindigde met de onthulling van een bord met een welkomstwoord voor alle nieuwe bewoners.
Na  een show van een illusionist en de onthulling van een bord met een welkomstwoord aan alle bewoners, werd er geproost op een gezonde toekomst in Parktuinen.