Beweegtuin ’t Ven in Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-06-2018 | Gewijzigd op: 16-06-2018
In het Ven in Rosmalen is een beweegtuin ingericht. Dat is een soort speeltuin voor volwassenen bedoeld om de bewoners tot meer bewegen te brengen en daarmee onderling ook een -beweegbare- brug te slaan.
Het was een langekoesterde wens van BS 't Ven en de HEVO.  In 2018 is het tevens voor Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel een kers op de taart. Op 7 november 2018  viert met in Perron3 haar tienjarig bestaan.

Mede dankzij de gemeente is de beweegtuin tot stand kunnen komen. 

Mimosastraart
De speeltuin, een combinatie van
diverse toestellen, in 't Ven in Rosmalen.
  
foto's © aad van der steen, 14 juni 2018.


De Sport Alliantie RNV is een burger initiatief opgericht in oktober 2008 met als één  van de doelstellingen het motiveren , stimuleren en het deelnemen aan sport in en op allerlei manieren.Samen met de HEVO , SJV en BS ’t Ven is en men op zoek gegaan naar wensen voor meer bewegingsvormen in de openbare ruimte

De beweegtuin ’t Ven heeft zijn invulling in de openbare ruimte gekregen. Het is een combinatie van de diverse toestellen die door jong en oud gebruikt kunnen worden.

Op donderdag  6 september 2018 in de Mimosastraat kan elke belangstellende aanwezig zijn om 16.00 uur de officiële opening te aanschouwen.