Groote Wielen: Hertogbouw start bouw Zuiderlei op 22 juni 2020

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-06-2020 | Gewijzigd op: 18-06-2020
Hertogbouw, de combinatie van Heijmans Vastgoed, gebiedsontwikkelaar  AM, Dura Vermeer Bouw en Hendriks Projectontwikkeking, start op 22  juni 2020 met de bouw van 27 duurzame woningen in Zuiderlei Thuis aan de Waterkant van de Groote Wielen. Zuiderlei omvat in totaal 121 woningen. De start gebeurt door wethouder Roy Geers samen met Jaap  van Engelshoven adjunct- directeur bij AM Zuidwest en Martin Breukeboom directeur Dura Vermeer Zuid.
Indruk van Zuiderlei Thuis aan de Waterkant.
..........................................

Zuiderlei verdeeld over drie fasen / architecten 
In het plan liggen de woningen op een speelse manier verspreid, zijn er verschillende architectuurstijlen en is er veel aandacht voor groenvoorzieningen. In totaal omvat Zuiderlei 121 woningen, die verdeeld over drie fases met de namen Thuis aan de Singel, Thuis aan de Laantjes en Thuis aan de Waterkant worden gerealiseerd. De ontwerpen zijn afkomstig van de architecten  Bedaux de Brouwer Architecten in Goirle, Architecten aan de Maas in Maastricht en agNOVA architecten in Amersfoort.

Thuis aan de Waterkant die Dura Vermeer Bouw realiseert, is de derde fase binnen Zuiderlei en bestaat uit 22 royale twee-onder-één-apwoningen en vijf vrijstaande woningen. De woningoppervlaktes variëren van 201 m2 tot en met 208 m2 en de prijzen zijn vanaf € 576.500 tot en met € 699.500 v.o.n.
Virtuele bijeenkomst
Met de virtuele bijeenkomst op maandag 22 juni wordt stilgestaan bij de viering van de start bouw. Alle toekomstige bewoners zijn uitgenodigd om de virtuele handeling bij te wonen, mee te toosten en een ‘kijkje’ te nemen op de bouwplaats. Meer informatie inschrijving op www.zuiderlei.nl.