Opening Campus De Lanen in nieuwbouwwijk De Lanen in Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-03-2022 | Gewijzigd op: 24-03-2022
Opening Campus De Lanen in de nieuwbouwwijk in Rosmalen
De officiële opening van Campus aan  De Lanen in de nieuwbouwwijk De Lanen in Rosmalen door een van de peuters van de kinderopvang. Ons Kindbureau.
De peuter is Valérie te Boveldt uit Laan 1 en Sofie van den Bouwhuijsen [in donkere blouse]  in het wit achter kleinste kind Valérie is Simone Heise Locatiemanager Kinderopvang. Rechts achter: Cris Oomens, leelring van Unit 5. die het programma aan elkaar praatte. 

foto © roderick van lelyveld, 11 maart 2022.

Op vrijdag 11 maart 2022 vond in de nieuwste  Rosmalense wijk De Lanen de officiële opening plaats het nieuwe pand van Campus aan De Lanen. Temidden van de kleuters en kinderen van de kinderopvang resp. van het basissonderwijs  en hun ouders en o.a.  wethouder Ufuk Kâhya  opende een van de peuters van de kinderopvang samen met een van de oudere leerlingen het nieuwe complex van Signum en Ons Kindbureau Aan de Lanen .Dat deden beiden [jongste en oudxste kind van Kinderopvang] met een grote schaar waarna zij een van de eersten was die het gebouw mocht binnengaan.  
De Campus biedt onderwijs onder één dak voor jeugd van 0-15 jaar. Bij ontwerp en inrichting van de leeromgeving liet  Campus aan de Lanen zich  inspireren door de natuurlijke omgeving. Daarbij speelde de aspecten daglicht, planten, zicht op groen en natuurlijke ventilatie  een actieve rol bij het verbeteren van de productiviteit en het leren. De inrichting volgt de filosofie van 'Biofilisch design [ervaring van ruimte en omgeving en het gebouw]. De kinderen mochten hun idee over het ontwerp van de buitenruimte [de Buitenlanen] ventileren, waardoor onder meer  op hen afgestemde speel-en leerplekken zijn ontstaan. 
 
.........
Tijdens de opening werd de jeugd van Campus aan De Lanen, het bestuur van de beide stichtingen en alle genodigden in beweging gezet. door Magisch Entertainer Lars van Tuijl.
 
 

Terug naar boven