Winterfair Rosmalen overtreft zichzelf

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-11-2011 Zondag 27 november 2011 vond -in navolging van de Zomerfair 2011- in Windkracht 5 op de Groote Wielen de Winterfair 2011 plaats. In de voorbereidingen bleek er een overweldigende belangstelling te zijn die dubbel zo groot was als de plaatsingsmogelijkheid [30 kramen]. De Winterfair 2011 heeft over de gehele dag circa 1200 bezoekers getrokken.

De kraam van Kids-Art. Kinderhoekje in Windkracht 5.
Boven: Impressie van de deelnemers.
Rechts boven: De spirituele hoek.
-Rechts: Stand van De Wijnborch
.

foto's © rob hoogeboom, 27 november 2011.

Met deze Winterfair werd ook gebruik gemaakt van zowel de grote zaal, de hal en het middengedeelte van Windkracht 5. In dat theatergedeelte liet de basisschool De Groote Wielen zich van zijn beste kant zien. Met een heuse veiling werden kunstwerken van leerlingen aan het publiek verkocht.

foto's © rob hoogeboom, 27 november 2011. Boven: Intermezzo door de Tilburgse Rockakademie.
Links: Leerlingen van basisschool De Groote Wielen die de veiling presenteerden.

Het aantal deelnemers toonden uiteenlopende artikelen van kinderspeelgoed tot taartgerechten uit Engeland en Amerika. Maar ook sierraden en een aanmelding voor een sprituele workshop. En allemaal met het speciale verschil , het zijn internetwinkels. Men bezoekt een site waar men de waren of diensten kan kopen. Een dienst zoals bijvoorbeeld KidsArt van Nicole van Kruisdijk die kinderworkshops geeft in smink en knutselen of Maarten van Dijk die zijn Italiaanse wijnen en lekkernijen met zijn webwinkel De Wijnborch aanbied.


Terug naar boven