Start bouw 2e fase Rozenhof in De Groote Wielen

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-01-2012 Dura Vermeer onderdeel van Hertogbouw* is begonnen met de bouw van zestien woningen uit de tweede fase van Rozenhof in De Groote Wielen. Rozenhof   - 71 woningen- bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen [€ 349.000 - € 547.500]. De 33 woningen uit de eerste fase van Rozenhof zijn allemaal verkocht en inmiddels opgeleverd.

* Hertogbouw is een samenwerkring met AM, Dura Vermeer, Heijmans en Hendriks.

In de Groote Wielen, deelgebied De Hoven, daar is door  Dura Vermeer gestart met de bouw van [2e fase van] de Rozenhof met 71 'Jaren 30'  villa's .

Rozenhof ligt in De Hoven, een van de zes deelplannen van De Groote Wielen. De naam verraadt de eigenschap van dit gebied: de woningen zijn opgesteld rond groene hoven, dichtbij het water. De woningen met een karakteristieke jaren dertig stijl zijn ontworpen door LT Architecten

Jaren dertig stijl
De zestien woningen uit de tweede fase van Rozenhof bestaan uit twaalf twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande woningen. De ruime woningen hebben een vloeroppervlak van 228 m² tot 280 m². .Aan de buitenkant vallen op brede overstekken, erkers en dakkapellen. En van de interieurs: paneeldeuren, glas-in-loodramen, granieten vloer of visgraatparket.