Rosmalen: Aankleding gebouw Windkracht 5

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-06-2013 | Gewijzigd op: 30-06-2013
Het wijkgebouw Windkracht 5 in de wijk De Groote Wielen is opgeknapt en aangekleed met foto´s uit de wijk. Doel was het gebouw een betere uitstraling tegen en ook uitnodigender te maken waardoor het tot een intensiever gebruik door de bewoners van de wijk moet leiden.

 
Het moderne, eigentijds gebouw Windkracht 5 heeft meer uitstraling gekregen.  Verspreid over het gebouw zijn foto´s uit de wijk opgehangen.  foto's © nicolevankruijsdijk, 25 juni 2013.

Mede dankzij de creative inslag van  Nicole Kruijsdijk, lid van het wijkoverleg, is het multifunctionele gebouw opgeknapt. . 
Tineke Budde (eigenaar van Huis van Fien) heeft tevens een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de al in 2012 verstrekte opdracht. Uit tal van aangereikte ideeën kozen zij ervoor de sfeer van de Groote Wielen terug te laten komen in de aankleding. Het plan werd ter goedkeuring aan José van den Broek, manager Facilitair Management Groote Wielen van de gemeente, voorgelegd.

Bilkvangers zijn kleurrijke sfeerfoto’s uit de wijk die, mbv de beheerder Arie Hanf, verspreid in het gebouw zijn opgehangen. Daarmee is een traject afgerond, precies voor het moment waarop B & W een werkbezoek zullen afleggen.