Overname Roode Leeuw afgeketst:/geen medewerking Persoons

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-06-2013 | Gewijzigd op: 03-08-2013
Doordat Monique Persoons, de pandeigenaar van café/restaurant De Roode Leeuw op de Oude Dieze geen medewerking verleent om het pand aan te pakken, heeft Pamela Cox -Dona zich teruggetrokken om de Roode Leeuw over te nemen.  Het ligt blijkbaar aan Persoons, want Heineken geeft alle medewerking en ondersteunt de overname, aldus Pamela Cox-Dona.

'De Roode Leeuw' moet al meer dan een eeuw op de locatie aan de Oude Dieze bestaan
Technisch gezien is het pand dringend aan vernieuwing toe.

foto © paul kriele, 6 mei 2013.

Zij wilde er een sjiek en zeker ook een culinair restaurant openen ism Monique de Bouvrie en topkok Gerrit Greveling.
'Maar aan het pand mankeert nogal wat. Noodzakelijkerwijs moeten er aanpassingen komen. Er is een nieuwe elektra nodig, evenals de riolering, waar het aan schort. Er dient uiteraard ook nog schilderwerk te worden verricht.'
Maar bij al die aspecten krijgt Dona geen medewerking. 'Tja, en dan zien wij er van af want we gaan er niet alleen ons geld instoppen.' Daarom heeft Pamela Dona zich teruggetrokken als kandidaat koper.   

Kortzichtig
Er valt ook iets te zeggen voor de redenering: de zakelijke visie van Persoons schoot tekort en de financiële ambities van Carol Dona [Pamela's vader] kent zijn grenzen.... Maar eerst moet daar de riolering eens goed worden aangepakt !
Nieuwe kandidaat
Maar uit recente informatie blijkt dat er zich een nieuwe kandidaat heeft aangediend met veel aspiraties en ook evenredig veel geld in de portemonnee.