Clemens Bolhaar, directeur van de BIM, neemt afscheid ivm pensioen

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-06-2014 | Gewijzigd op: 22-06-2014
Clemens Bolhaar neemt eind 2014 afscheid als directeur van de BIM (Bossche Investerings Maatschappij) ivm  diens pensioen. Diens beslissing was al enige tijd geleden genomen en er wordt al uitgekeken naar een opvolger, zo zegt een persbericht
Clemens Bolhaar.
foto © paul kriele, 25 maart 2009.
 
Bolhaar was vanaf 2006 directeur bij de BIM en daarvoor [1998 tot 2006] president-commissaris bij de BIM.

Tijdens het directeurschap van Clemens Bolhaar heeft de BIM een transformatie ondergaan en is o.a.  de herontwikkeling van De Gruyter Fabriek tot stand gekomen.
De De Gruyter Fabriek is omgevormd tot het centrum voor creatieve ondernemers. Het telt nu 140 bedrijven, waars 800 mensen werkzaam zijn.

Met de verkoop en start van de herontwikkeling van het voormalige distributiecentrum door PlantLab en de herinrichting van buitenterrein, die nu wordt uitgevoerd, is gestart met het afronden van de totale herontwikkeling van De Gruyter Fabriek.

Opvolging
Voor de opvolging van Clemens is reeds een functieprofiel opgesteld door onze Raad van Commissarissen en een benoeming van een nieuwe directeur is later dit jaar te verwachten. Communicatie over het functieprofiel en sollicitatieprocedure volgt spoedig.