Directeur Clemens Bolhaar van de BIM koninklijk onderscheiden

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-01-2015 | Gewijzigd op: 13-05-2015
Donderdagmiddag 22 januari 2015 werd door burgemeester Ton Rombouts in de De Gruyterfabriek aan vertrekkend directeur Clemens Bolhaar de versierselen uitgereikt, behorend bij de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
De 65-jarige Bolhaar is al sedert 2006 directeur van het innoverend starterscomplex De Gruyterfabriek. Daar zat, zoals de naam al zegt, de in de jaren 30 door De Gruyter gebouwde Fabriek II met magazijnen en expeditie. Daar kwam in de jaren 50 een- toen modern -kantoorgebouw bij.

Lintje voor vertrekkend 
Clemens Bolhaar directeur van de BIM
.

foto © paul kriele, 22 september 2009.

Bolhaar wordt alom geprezen voor dit initiatief, waar rond de 200 bedrijven zijn neergestreken. Het rijtje verdiensten, functies en neventaken beslaat intussen een A-viertje en omvat de terreinen: zakelijk, maatschappelijk, sportief en cultuur.

De bijlage van de erkenning zegt onder meer: ‘Decorandus heeft inhoud gegeven aan een breder takenpakket van de BIM, die een belangrijk economisch stimuleringsmiddel voor de stad betekent. Bolhaar leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en bevordering van nieuw ondernemerschap en aan een unieke samenwerking van diverse organisaties.’

Bij de uitreiking was ook burgemeester Jan Pommer van St. Michielsgestel aanwezig, de gemeente waarin Bolhaar woonachtig is.