Jamfabriek viert de kerst op eigen-wijze

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-12-2015 | Gewijzigd op: 23-12-2015
Rachel van de Greef, projectleider van De Jamfabriek: het was geen standaard kerstviering vandaag, maar een heuse Amerikaanse kerstborrel met als thema ‘Ugly Sweater Christmas Party’. Onze ‘Jammers’ twijfelen geen seconde: iedereen ziet er geweldig uit en brengt naast hapjes en drankjes ook veel gezelligheid mee.
De mannen en vrouwen
van de eerste negen startups
van de Jamfabriek in de trendy kersttrui...
Midden- in 't groen- projectleider Rachel de Greef.

Aan het roer van de reeds negen gevestigde startups in De Jamfabriek staan onder andere app ontwikkelaars, strategen, wetenschappers, idealisten, food ontwikkelaars, ontwerpers, wiskundigen en marketeers. Vanmiddag hebben ze – ondanks hun verschillende bedrijfsactiviteiten – laten zien wat ze gemeen hebben en waarom ze hun plek in De Jamfabriek verdienen.
Wethouder Jan Hoskam heeft met een bezoekje dit initiatief gefeliciteerd “Ik vind De Jamfabriek een van de mooiste projecten als wethouder. Met de gemeente zijn we ontzettend verheugd dat jullie in dit pand zijn gekomen.”

De diensten en producten van de startups in De Jamfabriek zijn regio- en land overstijgend. Ze leveren een substantiële bijdrage binnen de AgriFood, Health en ICT sector.
Meer info:  www.dejamfabriek.com