Kings of Colors Festival 2014 bij De Heus

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-09-2014 | Gewijzigd op: 02-09-2014
Op 27 en 28 september a.s. vindt de wteede editie plaats van het gratis festival Kings of Colors. Dit keer is het voormalige fabrieksterrein van De Heus/Koudijs de locatie. Dat zal overspoelt worden met een golf van graffiti, streetart, muziek, breakdance, workshops, food, drinks en meer.....

Alle stijlen komen tdaar aan bod: van de old school pioniers tot de nieuwe generatie grafisch geschoolde graffiti artiesten. Voor de deze editie is het gelukt de absolute wereldtop op het gebied van (foto)realistische graffiti naar Den Bosch te halen.

Danswedstrijd met  B-Boys&Girls
Nieuw en uniek in 2014 is de samenwerking met Senself en 45-Live. Senself staat voor de talentontwikkeling en exposure van in het bijzonder mensen met een verstandelijke en/ of fysieke beperking. Dansen op een bewegende en trillende dansvloer, een eigen beat en rapplaat opnemen zijn twee voorbeelden van de activiteiten die door Senself verzorgd gaan worden. Op 27 september organiseert 45-Live een danswedstrijd en kan het publiek kennismaken met de spectaculaire dansmoves van B-Boys and B-Girls.

Zelf deelnemen
Het publiek kan zelf deelnemen aan activiteiten, zoals striptekenen, breakdance, graffiti spuiten en springen op springkussens. Er is ook een kidsarea ingericht met activiteiten voor jongen kinderen en tieners.