Kings of Color [graffiti-]festival in Boschveld

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-05-2013 | Gewijzigd op: 29-09-2014
Patrick de Kaste uit Den Bosch en Jan-Henk van Ieperen uit Oss zijn de organisatoren van een nieuw Kings of Colorfestival. Dat  vindt plaats op 8 en 9 juni 2013 in the Hall of Fame, ofwel langszij de Paardskerkhofweg. Patrick en Jan Henk zijn  graffiti-kunstenaars die met dit festival graffiti uit het verdomhoekje willen halen en het imago van deze kunstvorm willen verbeteren
Kort geleden [29 maart] maakten zij tijdens War Child op de Parade al reclame voor het Kings of Cross festival.

Patrick de Kaste uit Den Bosch en Jan-Henk van Ieperen zijn hier bezig tijdens Warchild op 29 maart j.l. op de Parade. Daar maakten zij alvast reclame voor het aanstaande Kings of Colorfestival in Boschveld.

foto's © paul kriele, 29 maart 2013.[r.]

In dat weekeind komen tal van [internationale] kunstenaars naar Den Bosch, waaronder de top 5 van Nederlandse graffitiwriters. Zij  zullen in twee dagen tijd van een saai vlak een adembenemend kunstwerk maken.

In samenwerking met Locals Skate Store en het Bossche World Skate Center wordt op het festivalterrein ook een skatepark ingericht. Voor de muzikale begeleiding zorgen enkele DJ's en bandjes en er is een "kids graffiti, en skate area en een springkussen.
Vier mobiele keukens verzorgen de gasten, die plaats kunnen nemen in een groot openlucht restaurant.
zie de site Kings of Color