Verwersstraat : Restaurant Moments van Pamela Dona stopt

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-09-2014 | Gewijzigd op: 16-09-2014
Marc en Pamela Cox-Dona  zijn onverwacht gestopt met hun restaurant Moments op Verwersstraat 18. Het is nog geen  jaar open.
Pamela:'In het begin liep de zaak als een tierleier. Maar nu ik aandacht wil besteden aan mijn kind en het gezin heb ik de keuze gemaakt de zaak los te laten. Ik vond een echte Bossche Marieke, die hier goed de kar kan trekken. En er kwam het moment [overigens pas vrijdag getekend], dat ik Moments goed kon verkopen. Dat is de reden dat ik in op dit moment van mijn leven het zakelijk rustiger aan ga doen.' 
Voorheen exploiteerde Pamela met een zakenpartner Belaggio in de Karrenstraar/Kruisstraat. Merkwaardig is dat Moments met een groot paviljoen nog op Bourgondisch staat.

Het middelste pandje is Verwersstraat 18, tot voor kort restaurant Moments.

foto's © paul kriele, 21 juni 2013.
Ex- en interieur van restaurant Moments op Verwersstraat 18.

De zaak is overgenomen door le VIN'x een combinatie van restaurant met wijnbistro, zoals het persbericht van 14 september  zegt. Gastvrouw is de 36-jarige Marieke Vennix-Kool, die het nieuws vanmiddag 14 september op Bourgondisch  's-Hertogenbosch bekend zal maken. Marieke heeft ervaring opgedaan bij Pollevie en bij De Kromme Dissel in Heelsum en De Hoefslag in Bosch en Duin, beiden met twee sterren.
le Vin'x staat onder leiding van de 30-jarige cuisinier  Stephan Kaak, die vertelt dat  de menukaart  klassieke Franse gerechten bevat en met daarbij een groot accent op 'wat uit zee komt'.