Radio Dichterbij voor bewoners Meerendonk & Minitopia

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-10-2021 | Gewijzigd op: 28-10-2021
Radio Dichterbij: Uniek  Radiostation voor en door bewonrs van nieuw Zuid [Meerendonk & Minitopia]
....
Uitzendingen van Radio Dichterbij in november vanuit de BBS aan de Jac. van Looystraat..


Bewoners van de Gestelse Buurt, Meerendonk en Minitopia maken in november op vier zondagmiddagen live door hen zelf bedachte radioprogramma’s. Die presenteren ze  www.radiodichterbij.nl. Radio Dichterbij is een initiatief van Farent, de gemeente, stadsgezelschap Paleis voor Volksvlijt [bekend van producties Wij en Zij en en de wijkwandleingen] en bewoners van Nieuw Zuid.
De progamma's bestaan uit e nieuwste weetjes over de wijk, de grootste talenten uit de buurt, de mooiste persoonlijke verhalen en natuurlijk de beste (lokale) muziek. Er zijn vier vaste programma’s: Kinderuur met Edwin, Zuidlijn met Theo, Cindy’s Muziek uit Zuid en Guido schuift aan.
Radio Dichterbij laat de actieve betrokkenheid en inzet bij de buurtvan de bewoners horen. .

De live radio-uitzendingen zijn op de zondagen 7, 14, 21 en 28 november (14.00 – 17.00 uur) op www.radiodichterbij.nl. Live bij te wonenb in de Brede Bossche School aan de Jac van Looystraat 5. Ter promotie van Radio Dichterbij trekt op zondagmiddag 31 oktober een muzikale optocht door de wijk. Daar worden levensgrote banieren onthuld met tekeningen door kinderen uit de buurt.
Zie www.paleisvoorvolksvlijt.org