Den Otter Visstraat verkocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-01-2014 | Gewijzigd op: 25-01-2014
Bakker Bas Vermeulen heeft de brood-en banketzaak van Den Otter in de Visstraat verkocht.*
De nieuwe eigenaar, die de zaak overnam is Jules Lauwerijssen. Jules zet de zaak  op wat kleine verfstreken en nieuw meubilair na- op de succesvolle manier voort. Geheel het personeel [13 man/vrouw] wordt overgenomen.

Jules Lauwerijssen is de nieuwe eigenaar van Den Otter in de Visstraat, die de zaak
van Bas Vermeulen overnam
.

foto © paul kriele, 24 januari 2014.

'Naast deze -wat Jules noemt- cosmetische ingrepen, zijn er voor de toekomst al wel plannen, zoals het meer benadrukken van de banket/bakkerijwinkel in de luncheroom, die overigens ook aan de straatzijde prominenter aanwezig zal zijn. ’Onze producten blijven bovenaan staan. Die zijn goed en daarom gaan we ze meer uitstraling geven,’ aldus Lauwerijssen die vanaf 1 januari 2014 al meedraait in de zaak.
Mogelijk gaan we deze zomer het versloket duidelijker promoten met sowieso vers ijs dat we gaan uitbreiden met verse broodjes. 

De loungeroom [links] wordt meer geïntegreerd met de banketbakkerswinkel [rechts] en andersom. De producten van de banketbakker en van de bakkerij krijgen in de loungeroom meer uitstraling.
foto's © paul kriele, 24 januari 2014.

De oorspronkelijk uit Etten-Leur afkomstige Jules Lauwerijssen [*1977] heeft, behalve een HEAO-studie Commercie ook ervaring opgedaan in de Foodservice-industrie en een paar jaar bij M’n Tante [Korenbrugstraat] gewerkt.

*Toelichting zaken Bas Vermeulen/Den Otter
Den Otter in de Visstraat was naast Vught [Helvoirtseweg] de enige zaak die de Vlijmense bakkerij Vermeulen in 2005 overnam van Joep den Otter.
Bas Vermeulen, de kleinzoon van H. Vermeulen, die in 1928 met een bakkerij in Vlijmen begon, kocht in 2005 de vestigingen van Jos den Otter in Vught en Den Bosch. De vestiging Vught blijft onder Vermeulen voortbestaan.


Terug naar boven