Grasso ontving Weener Award

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-01-2014 | Gewijzigd op: 29-01-2014
Grasso heeft donderdag 29 januari 2014 in het hoofdkantoor van Ricoh de- vierde- Weener Award *in ontvangst genomen. Directeur Gerard Bastiaansen ontving de Award [kunstwerk en een cheque van € 5.000] uit handen van wethouder Huib van Olden, tijdens de bijeenkomst van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging [BZW].

 

Managing director Technologie Gerard Bastiaansen van GEA Grasso met de cheque en het keramieken kunstwerk.
foto's © henk van esch, 29 januari 2014.

*De Weener Award is een stimuleringsprijs, die door Weener Groep in het leven is geroepen om bedrijven te belonen die zich inzetten voor een betere positie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Bastiaansen: “Sinds begin 2012 bemenst een team Weener Groep medewerkers de receptie en telefooncentrale van het internationaal opererende bedrijf GEA Grasso. Weener Groep pakte de opdracht op, formuleerde een plan van aanpak, zette gerichte opleidingen in en startte met een groot aantal receptionistes. Eind 2012 zijn een aantal ervaren receptionistes doorgestroomd naar andere functies buiten GEA Grasso. Nu, ruim een jaar later, staat er een klein, stabiel en volwaardig team. '

Sprekers  tijdens de  bijeenkomst van BZW bij Ricoh.
Hans Cox voorzitter van de BZW
.
foto's henk van esch, 29 januari 2014
Marc Boelhouwer  CEO van Ricoh.

Gerard Bastiaansen: 'De samenwerking met Weener Groep bestaat al enkele jaren. Weener Groep heeft meerdere posities ingevuld, waaronder in ons magazijn. Het samenwerken met de Weener Groep past bij ons sociaal beleid en wij willen dit graag in de toekomst blijven voortzetten.”

De Weener Award is een keramiek kunstwerk, dat ook dit jaar weer vervaardigd is door Cor Unum.Terug naar boven