Artemis: Bonte avond met Bodybuilders op Boulevardfestival

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-06-2014 | Gewijzigd op: 23-06-2014
De succesvolle voorstelling van het RO theater 'Bonte Avond van Bodybuilders' komt tijdens de Boulevard 2014 naar Den Bosch. Al op de negen repetitie-avonden trok het Ro Theater met Bonte Avond van Bodybuilders in 2011direct volle zalen. Uitgebreid met een 'spectaculaire’ toegift werd het dé festivalhit op Tweetakt, Oerol en het Theaterspektakel in Zürich. In 2013 maakte Jetse de overstap naar Theater Artemis. Nu kan Jetyse Batelaan deze voorstelling laten zien in de stad van zijn eigen gezelschap.

Jetse Batelaan maakte deze voorstelling samen met een hechte groep Rotterdamse kickboksers, stoere en innemende kickboksers in korte sportbroekjes met glimmende lijven en sixpacks om jaloers op te zijn. Er komen bakkers in voor, drugsdealers, maar ze zijn ook zichzelf. Ze zingen al hun dialogen met ingehouden stem en soms doen ze zelfs een dansje. Niet als musicalster, maar gewoon zoals jij en ik dat zouden doen.


 
Regisseur Jetse Batelaan brengt  negen bodybuilders in theater vorm bijeen.
De binken tonen zich sterk in hun kwetsbaarheid,' schreef de recensent van de Volkskrant.
In augustus 2014 op de Boulevard.
 

Regisseur Jetse Batelaan bracht negen 'bodybuiders' bijeen:  Ferinio Asandikromo, Samir Baptista Alves, Raffaël Roberto Fernandes, Marie Groothof, Dexter van Herwaarden, Adam Lopes Filipe, Daniël Monteiro, Luciano Monteiro, Dwayne Waterval.  
De uitvoeringen staan bij Artemis gepland op 13,14, 15 en 16 augustus 2014. zie de site van Artemis.