Fotowedstrijd rond: [Eerste] OOG op De Heus bevestigd

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-07-2014 | Gewijzigd op: 02-08-2014
Vrijdag 26 juli 2014 werd op de oude fabriek van De Heus/Koudijs het eerste OOG bevestigd. Het is een kunstproject bedacht door Lucas de Man dat onderdeel uitmaakt van het Theaterfestival Boulevard dat donderdag 7 augustus start*. De Man wil via OOG de mensen op een andere manier de stad en de samenleving laten beleven. In elk OOG bevindt zich een zitstoel van waaruit men kan kijken. De doosnede is 4,5 meter.
Fotowedstrijd Het kustproject OOG start officieel pas  op 25 september en loopt tot 1 november 2014.
Daaraan is een fotowedstrijd verbonden. Wie de mooiste foto maakt over:  'Hoe Den Bosch samen leeft', maakt kans op een Canon fotocamera  [prijs 1, 2 én 3! ] Ziewww.oogdenbosch.nl voor de voorwaarden.

   
Een kraan van Van Riel takelde vrijdag 25 juli het
eerste OOG op het dak van De Heus op 't Zand.


foto's © henk van esch,  25 juli 2014.
 


*Er komen nog vier OOG-en, te weten op het Jeroen Boschziekenhuis, TheateradParade, SAP [bedrijfspark De Herven] en op de Watertoren De kunstwerken zijn vanaf 25 september 2014 voor het publiek toegankelijk. Maar voor ingetekenden van de Boulevard is er ook al een kansje om door het OOG te mogen kijken..
zie ook www.oogdenbosch.nl

Het OOG van Lucas de Man op De Heus.
 
Er komt op nog eens 5 gebouwen een OOG: TheateradParade, JB-ziekenhuis, SAP-gebouw [De Herven], Watertoren en Würth [De Brand].

foto © paul kriele,1 augustus 2014.


Terug naar boven