Impressie presentatie boek 1200 Jaar Orthen

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-12-2015 Op 23 december 2015, wordt  in het Nico Schuurmanshuis in Orthen het boek ' Orthen, een dijk van een dorp'gepresenteerd. Dat is een uitgave in het teken van het 1200-jarig bestaan van dit oudste deel [Gemeint]  van 's-Hertogenbosch,  de stad die zelf- slechts - dateert van 1185, sommigen zeggen van 1196...

>> Voor de presentatie van het boekje zie hieronder.
Links: De promotie en onder de omslag
van het boek 'Orthen, een dijk van een dorp'
.
 

Het boek, dat als subtitel '815-2015' draagt, bevat onder meer interviews uit de rubriek
'Een Orthenaar vertelt', profielen van vrijwilligers, bijzondere gebeurtenissen en verslagen van evenementen.

Boekpresentatie
Op woensdag 23 december 2015 is in het druk bezochte Nico Schuurmanshuis te Orthen het boek “ Orthen 1200 “ ten doop gehouden. Jos van Erp en de mede-auteurs Ellenoor Bol en Rinka van Ipenburg hebben velen mensen in dit boek naar voren gehaald. In het afgelopen jaar zijn enkele van deze mensen reeds overleden.
Door zekte moest wethouder Jos van Son verstek doen gaan. Hij was nauw betrokken bij de activiteiten rond 1200 jaar Orthen.
Burgemeester Ton Rombouts nam hem waar en deed het openingswoord. Men is ook verheugd met de aandacht die het stadsbestuur van de gemeente ’s-Hertogenbosch heeft ingebracht.

-Foto links boven:
vlnr. : Mede-auteur Rinka van Ipenburg, lid werkgroep Communicatie,
Jos van Erp, mede-auteur en lid werkgroep Communicatie, Wim van Hassel secretaris 'Commissie Orthen 1200' , foto's uit boek en maker van herinneringstegeltje,
Ellenoor Bol, mede-auteur en lid werkgroep Communicatie.
-Foto hier boven: vlnr.: Wim van Hassel, Ellenoor Bol, Rinka van Ipenburg en Jos van Erp.


Terug naar boven