Motorclub No Surrender wel chapter, geen clubhuis in Den Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-04-2014 | Gewijzigd op: 13-04-2014
Eind vorige eeuw kende de stad twee locaties waar een motorclub haar domicilie had.
Leden van de Hell’s Angels ontmoetten elkaar in een loods aan de Graaf van Solmsweg.’
Blijkbaar heeft er, voordat de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch haar clubhuis in het Tweede Korenstraatje had, in dat markante pand van Hendrick de Kezijer ook een motorclub gezeten.
Nu de motorclubs zo sterk in beeld zijn gekomen suggereren de media, dat ook in Den Bosch een stad is waar No Surrender zich gaat vestigen. Maar dat is niet het geval. Volgens een woordvoerder van de gemeente is er nog niets aangevraagd noch iets ingediend.
Die suggestie komt doordat in Emmen in de afgelopen week enkele Bossche motorliefhebbers zijn toegetreden tot die club. Voorzitter Klaas Otto heeft hen daar voor de Bossche afdeling Brotherhood beëdigd Maar dat de stad een chapter heeft gekregen, wil nog niet zegen dat er sprake is van een clubhuis, aldus Otto*.

.........
 vlnr Bandidos, Hells Angels, Satudarah en No Surrender.

Naast enkele plaatsen in Limburg zijn ook in Nijmegen chapters met clubhuizen gevestigd, zowel van de Hells Angels [vanaf 2011], Satudarah [vanaf 2007] en No Surrender [ met 28ste clubhuis]. In Breda is door No Surrender een aspirant-afdeling Darkside opgericht.

*Bij No Surrender is Willem Holleeder toegetreden als vice-voorzitter, aldus RTL Boulevard. Maar dat nieuws blijkt al weer achterhaald te zijn.