Jeroen Boschrally op vrijdag 21 juni/terug zaterdag 22 juni 2019

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-06-2019 | Gewijzigd op: 17-06-2019
De Jeroen Bosch Rally een ware meester onder de rally’s 95 klassieke auto’s start vrijdag 21 juni, om 8.00 uur op de Parade.
Plebaan Vincent Blom zal de renners van deze 9de editie zegenen. Burgemeester Jack Mikkers vlagt de deelnemers weg.

Na een prachtige tweedaagse tocht finishen de auto’s op zaterdag 22 juni weer op de Parade. De finish is ook dit jaar weer een toegankelijk evenement op de Parade. Rond 17:00 uur worden de eerste auto’s terug verwacht.
Een ruim aanbod van onder andere Austin Martin, Austin Healy, Ferrari, Mercedes, Porsche, Jaguar en Rolls Royces van vóór 1976 paraderen onder aan de voet van de Sint Jan.

De eerste Jeroen Bosch Rally werd in 2011 onder leiding van drie echt Bosschenaren opgezet. Bert Kersten en Daan Reekers wisten hun expertise als echte rally-fanaten om te zetten in een prachtig rally-initiatief. Hans van der Pas weet, als bestuurder van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, als geen ander een sfeervol en culinair evenement neer te zetten. Door deelname aan de Jeroen Bosch Rally steunen de deelnemers een goed doel: de Stichting Villa Pardoes, en de Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut

Op zaterdagmiddag 22 juni vanaf 17:00 uur zijn alle auto’s op de Parade te bezichtigen voor publiek. Toegang op de parade is gratis en het evenement duurt tot zaterdag tot 21:00 uur.