'Bossche Komeedie' komt in september naar u toe

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-06-2014 | Gewijzigd op: 23-06-2014
Medio september 2014 staat er weer een blijspel gepland van de Bossche Komeedie. De script van SLAOPE & SCHRANSE is van Ruud van de Laar en de uitvoeringen zijn in de Verkadefabriek  [11 t/m 14 september]  *.
 Naast de bekende en gelouterde spelers als; Mien Brohm, Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Netty Dielissen en Daan Gielen zullen ook nieuwe aanstormende talenten als John Piels en Jolanda Craane het speeltoneel van de lach betreden.
De cast van de Bossche Komeedie die komend  september een nieuw blijspel op de planken zet.

*Met alom lovende kritieken en uitverkochte zalen maakte De Bossche Komeedie in 2012 haar glansrijk debuut met het hilarische blijspel “De Stiefkiendjes.” In 2013 schreef Ruud van de Laar een op en top blijspel onder te titel “Deurlôôôôpend Krediet.” Dat vanwege de belangstelling, om 5 extrta -uitverkochte-  uitvoeringen vroeg.

Het verhaal
Na 45 jaar op de Bossche Markt te hebben gestaan is Bettie Beekwilder onlangs, samen met haar vrijgezelle dochter Bea, een Bed & Breakfast begonnen op de Koningsweg. Ze verheugen zich op het komend Pinksterweekend waarin alle bedden beslapen worden door van oorsprong echte Bosschenaren. Dat die niet allemaal uit hetzelfde Bossche hout gesneden zijn daar komen ze spoedig achter. Binnen no time is er meer Jazz te horen in Huize Beekwilder dan in de binnenstad en heeft vooral Bettie haar handen vol om de gezelligheid en de lieve vrede te bewaren.

Verkade Fabriek van 11 t/m 14 september, Perron-3 van 18 t/m 22 september en Theater de Speeldoos van 2 t/m 5 oktober. Info www.debosschekomeedie.nl www.facebook.com/DeBosscheKomeedie