De Bossche Komeedie met hilarische Bossche familiesituaties

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-05-2016 De Bossche Komeedie brengt komend najaar als jubileumvoorstelling Veerle & Dreeke, afgekort met V&D.

 
 

In Veerle & Dreeke volgen we de verwikkelingen rond een Bosch’ echtpaar dat door het faillissement van hun werkgever werkloos is geraakt.
Terwijl Veerle zich ontpopt als een Mina Bakgraag loopt Dreeke met zijn ziel onder zijn arm en verdoet hij zijn tijd met zijn nieuwe hobby mauwen en mopperen op van alles en nog wat. Wat Veerle ook bedenkt om Dreeke tot enige activiteit te bewegen alles valt bij hem in slechte aarde en heeft een averechtse uitwerking. Kortom; Dreeke wordt gek van de Bossche baksels van Veerle en Veerle wordt gek van de Bossche babbels van Dreeke. Ten einde raad roept zij de hulp van familie en vrienden. Maar of dat de oplossing is? En wat als een passie een obsessie wordt?

Veerle & Dreek met Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Ingrid den Teuling, Erik Kroon, Richard Damen e.a. Script en regie: Ruud van de Laar
Uitvoeringen: Verkadefabriek: 29 september t/m 2 oktober, Theater de Speeldoos: 7 t/m 15 oktober, Perron-3: 21 t/m 30 oktober. 
Info: www.facebook.com/   www.debosschekomeedie.nl