Bossche Komeedie verplaatst voorstellingen naar maart

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-01-2017  Tijdens de voorstelling van GeTICt op zaterdag 28 januari in de Gereghthof heeft zich een klein drama voltrokken. In het vuur van het spel heeft acteur Hans Koks, in zijn fantastische rol als taxichauffeur Fons, zich dermate ernstig geblesseerd dat acteren voor hem voorlopig onmogelijk is.

Aangezien we voor deze rol op korte termijn geen kwalitatief gelijkwaardige vervanging kunnen vinden is De Bossche Komeedie genoodzaakt om de geplande voorstellingen van GeTICt op 3, 4 en 5 februari 2017, te verplaatsen naar vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24 en zondagmiddag 26 maart  2017 in de Gereghthof in Vught.

De Bossche Komeedie stelt alles in het werk om iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor de geplande voorstelling(en) te benaderen. Men kan de reservering naar een van nieuwe speeldagen verplaatsen of desgewenst de betaling restitueren.

Door een blessure van taxichauffeur Hans Koks verplaatst de Bossche Komeedie haar voorstellingen
van februari naar maart in het Vughtse Gereghthof. 
foto's © marc bolsius.

Mochten we desondanks toch ergens in de communicatie tekortschieten dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via
jeroen@debosschekomeedie.nl