Nol Roos van BVP opnieuw eerste man en trekker van de partij

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-01-2018 | Gewijzigd op: 13-01-2018
BVP-er Nol Roos opnieuw eerste man als fractieleider en lijsttrekker 

Raadslid Joep Gerjes die in 2014 nog zei geen politieke ambities te hebben, ambieert nu zelfs een wethouderszetel....
De derde plek op de verkiezingslijst van vier jaar geleden,2014, het huidige raadslid Partrick Schellings, is ingenomen door Paul Wiggers. Daarna volgen de nieuwe politieke talenten: Mark Kleiter, Kim Krabbers, Joop van Steenpaal en zanger Frans Valkenburg en Willie van Keulen.
De BVP moet het gaan opnemen tegen nieuwkomer de PVV.  

Bericht van 3 juli 2014 Nieuwkomer BVP dient zich aan [tbv  de gemeenteraadsverkiezingen van 2014] 
Nieuwkomer [inschrijving14 maart j.l.] in de politieke arena de BVP, ofwel de Bossche Volkspartij onder leiding van de mediaman Nol Roos, presenteert de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van november 2014.
Het partijbestuur bestaat uit voorzitter Nol Roos, penningmeester Joep Gersjes en secretaris Patrick Schellings. Zij geven aan geen politieke ambitie na te streven.
Het nieuwsbericht van de BVP stelt, dat er een 'frisse en eerlijke wind door de Bossche politiek moet gaan waaien [..]. Wij zijn geen traditionele partij, maar de BVP komt voort uit burgerverzet,'  aldus het partijbestuur, dat spreekt namens haar medewerkers en vrijwilligers. Zij willen een eind maken aan vriendjespolitiek en de taal spreken van het volk.


 
 
Voorzitter en
fractieleider Nol Roos 
Penningmeester
Joep Gersjes
Manager
Beveiliging en Paul Wiggers

Secretaris Patrick Schellings.

f
oto's © christel pennings,
juni 2014.

Op de lijst van 2014  herkennen we als echte Bosschenaren: Mieke van de Heijden ['Mieke kaas'] en Bertie van den Heuvelvoorzitter van De Kikvorschen.


Terug naar boven