Gemeente reageert op 'verbaal' aan operazanger Louis Huynen

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-03-2018 | Gewijzigd op: 21-03-2018
Bij uitzondering, omdat het dit keer om een situatie gaat die betrokkene zelf in de media heeft gebracht, antwoordt B&W op vragen van de BVP over de operazanger Louis Huynen.
Louis Huynen is niet door iemand van de Stadswacht bekeurd, maar [slechts] door een BOA, een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar aangesproken. Deze man gaf uitleg over de spelregels voor het gebruik van versterkte muziek [vlg de APV vastgelegd..], stelt B&W in haar brief [dd. 20022018].

De andere suggesties [ zoals 'het verbaal' en het 'beboeten'] van de BVP worden als 'niet ter zake' afgedaan.

Bericht van 8 maart 2018 BVP stelt vragen [brief dd. 08032018] nav optreden Stadstoezicht tegen operazanger Louis Huynen.
De BVP heeft in een brief [dd. 07032018] aan B&W vragen gesteld over het verbaal dat de amateur operazanger Louis Huynen, bekend door zijn zangoefeningen in de open lucht, dit keer bij  het puthuis, kreeg. BVP: 'Van een fanatieke stadswachter kreeg de 66-jarige Huynen een verbaal. Niet zo zeer, zei hij zelf, omdat hij zong, maar omdat er muziek uit zijn zakrecordertje klonk... '
De BVP vraagt B&W om het verbaal te seponeren omdat het hier gaat om een sympathieke, bescheiden  zanger. Het is toch erg flauw om iemand die zich van geen kwaad bewust is te verbaliseren,' schrijft Joep Gersjes van de BVP. 'Harry Huynen oefent meestal in 
het Bossche Broek, maar de keer van 
het verbaal was bij het puthuis op de Markt...

foto © paul kriele,
9 augustus 2015en 8 maart 2018.
.......................................................................

Zie ook artikel dd.  22022018 Operazanger Louis Huynen loopt verbaal op