Aanbesteding Sportiom definitief

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-07-2018 | Gewijzigd op: 07-07-2018
De gemeente heeft voor de komende twintig jaar definitief de exploitaite van -officieel -het sport-en vrije tijdscentrum De Vliert, beter bekend als Sportiom, gegund aan Sportfondsen 's-Hertogenbosch bv. In de afspraken staat vastgelegd dat de gemeente er voor zorgt dat er volop door alle partijen gebruik van het gebouw kan worden gemaakt, niet alleen uit Den Bosch, maar ook vanuit de regio, zo staat er in een persbericht te lezen.

De ondertetkening van het contract van de
exploitatie van Sportiom. Links zittend Corniel
Groenen van Sportzaken Gemeente,  Siemon de Boer
van Sportfondsen Den Bosch en achter
Bruno Giebels, de algemeen directeur Sportfondsen.
  
foto ©henk van esch, 6 juli 2018.
.............................................................................anabestening


Sportfondsen ontvangt geen subsidie wel krijgt zij de opbrengsten uit de verhuur aan verenigingen en van de zwem-en schaatslessen. Voor hen geldt het Bossche verenigingstarief. 

Bericht van 29 mei 2018 Kritiek van BVP op  aanbesteding Sportiom 
De Bossche Volks Partij  legt aan de hand van een slecht afgelopen initiatief in Andel kritiek op de aanbesteding van de exploitatie van Sportiom door Sportfondsen. In Andel is die exploitatie na het verkrijgen van een aanvullende subsidie bij een tegenvallende exploitatie alsnog gestopt.
Joep Gersjes van de BVP wil van B&W weten of de winnaar van de aanbesteding geen subsidie vraagt. En of er sprake is van een abnormaal lage  inschrijving? En of de gemeente wil voorkomen dat hier een gelijke sitiuatie zich zal voordoen als in Andel.