Never Despair start in voorlopige behuizing op de Klokkenlaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-08-2014 | Gewijzigd op: 06-08-2014
Tafeltennisvereniging Never Despair nam dinsdagavond  5 augustus 2014 de nieuwe - voorlopige- behuizing aan de Klokkenlaan in gebruik. Het  32 jaar oude centrum aan de Eerste Rompert moest eind juni vanwege de sloop worden verlaten. Daarvoor in de plaats komt een geheel nieuw gebouw, waarin over twee jaar, naast een nieuw tafeltenniscentrum, ook basisschool Het Noorderlicht en kinderopvang Nul Vier zullen worden gevestigd.

Gebouw van de Gabriëlschool aan de Klokkenlaan met rechts het nieuwe tafeltenniscentrum dat op 5 augustus 2014 in gebruik werd genomen. Over twee jaar trekt Never Despair op de eerste Rompert in in een geheel nieuw gebouw.
foto 's © frans willems, 5 augustus 2014 [r.]. 

In de voorlopige speelzaal aan de Klokkenlaan in de voormalige Gabrielschool is door Never Despair in samenwerking met de gemeente ook een fraaie kantine gerealiseerd, van waaruit men een prima uitzicht heeft op het spelgebeuren.
Op zaterdag 13 september 2014 start het eerste herenteam van Never Despair de nieuwe competitie in de tweede landelijke divisie met een thuiswedstrijd. De-jeugd-  KennisMakingsCursussen vangen begin oktober aan.