HEMA: Verbouwing uitgesteld, wel outlet in Arena geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-09-2013 | Gewijzigd op: 08-09-2013
De HEMA op de Pensmarkt heeft de verbouwing van de zaak  [ zie hieronder voor artikel dd. 26-2-2013] uitgesteld. Blijkbaar heeft de directie de verbouwing van de zaak in Zwolle, die achterstalliger was, voorrang gegeven, zegt een medewerker filiaal Den Bosch. De vestiging Den Bosch komt pas in 2014 aan de beurt.

Outletstore van de HEMA in de Arena, naast de SNS-bank, op plek Björn Borg. 

foto  © paul kriele,  8 september 2013.

Intussen is wel zaterdag 7 septembe 2013 in de Arena een outlet store geopend. Die bevat alleen textiel en kleding.
De zaak zit tussen de  SNS bank en de doorgang naar, vooheen, het GZG, op de plek van voorheen Björn Borg.  

Fragment uit bericht HEMA verbouwt  dd. 26 februari 2013.
Het warenhuis van de Hema op de Pensmarkt [nr.36] ondergaat na komende zomer een metamorfose. Qua styling wordt het warenhuis aangepast aan nieuwe trends, maar ook ruimtelijk en qua indeling vinden er verbeteringen plaats. Zo wordt het restaurant gemoderniseerd en uitgebreid, krijgt de toiletgroep een nieuwe en strakkere indeling en komt daar een toilet bij. Het meest ingrijpend is dat de eerste verdieping volledig een winkelruimte wordt en het restaurant naar de tweede etage gaat.

' Den Bosch' zit in het rijtje van 20 grote winkels die dit jaar verbouwd worden. Vorig jaar werden er al 40 grote winkel aangepakt. In totaal heeft de HEMA meer dan 500 winkels, waarvan de kleinere niet verbouwd worden.