Notaris Jef Oomen nieuwe voorzitter NotariŽle Broederschap

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-11-2014 | Gewijzigd op: 27-11-2014
Notaris mr. J.H (Jef) Oomen* is woensdag 26 november 2014 benoemd tot voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Oomen, lid van het  notarismaatschap Huijbregts notarissen en adviseurs werd op 26 november 2014 door de ledenraad - bijna unaniem -uit drie kandidaten gekozen. 
59-jarige Oomen volgt Franc Wilmink op, die per 8 februari zijn taken als voorzitter en bestuurslid neerlegt.

   Notaris Jef Oomen [*1955] 

*Jef Oomen (1955), die in 1982 i afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, startte bij het eenmanskantoor van notaris Dick van Son in ’s-Hertogenbosch, vanaf 1989 Van Son & Raadschelders notarissen. Op 1 januari 1990 werd hij als kandidaat-notaris/maat opgenomen in de maatschap Huijbregts, Jansen, Van Son, Van der Werf notarissen, tegenwoordig Huijbregts Notarissen & Adviseurs, waar hij per 1 januari 1994 notaris Van Son als notaris opvolgde.

Zijn notariële activiteiten liggen op het terrein van het ondernemings-/verenigings- en stichtingenrecht. Daarnaast is hij ook actief op gebied van commercieel vastgoed en personen- en familierecht.

Jef OOmen is sedert 12 april 2012 bestuurslid (vice-voorzitter) van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. En lid van de Commissie Toegang Notariaat.

Vanaf de oprichting in 2000 is hij voorzitter van de Stichting Heusden Vesting Klassiek, die jaarlijks de Matthäus Passion uitvoeringen organiseert in de Grote- of Catharijne kerk in Heusden (vesting). Huijbregts Notarissen & Adviseurs is een vaste sponsor van deze concerten.

Daarnaast is hij voorzitter van de Bossche stichting Colourful Children die een tehuis exploiteert voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen in Tamil Nadu (Nammakal) India. Huijbregts Notarissen & Adviseurs is bedrijfspartner en steunpilaar van deze stichting.