KPN-zendmast staat op nieuwe plek in de Mortel

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-01-2021 | Gewijzigd op: 18-01-2021
In de Mortel is plaats gevonden tussen- straks ook de nieuwe bebouwing- waarin de zendmast van KPN geïntegreerd wordt,  voor de zendmast van KPN.
Links en achterin gebouwen van KPN die straks gesloopt worden voor nieuwbouw. 

foto © paul kriele,  14 januari 2021.

Bericht van 6 januari 2021: KPN zendmast 'vliegt' hoog over daken naar nieuwe locatie in de Mortel.
Impressie van verplaatsing KPN-zendmast 
bericht dd. 6 januari 2021
Woensdagmorgen 6 januari 2021 werd op het binnenterrein van  KPN -binnenstad de nieuwe zendmast aangevoerd en in delen door Kraanbedrijf Van Riel over de daken van KPN naar de Mortel verplaatst. Daar wordt deze mast, minder zichtbaar, in de nieuwe bebouwing opgenomen.
Daarna gaan KPN, Tmobile en Vodafone de apparatuur monteren en testen. In februari 2021 wordt de nieuwe mast operationeel.
 
-Bovenaan: zicht op het binnenterrein van KPN waar de nieuwe mast in delen werd aangevoerd. 
-Hierboven: Mannen van aannemer Jansen-de Jong volgen de voorbereidingen.
-Onderaan: De mast landt in de Mortel en de bekabeling wordt daar door mannen van VDL Mast Solutions geïnspecteerd
. foto's © paul kriele,  6 januari 2021. 
................................
.............................

Bericht van 5 januari 2021 KPN -complex sloopwerk hervat en zendmast wordt verplaatst
Het werk van het KPN-complex aan de Prins Bernhardstraat is na de Kerst-vakantie hervat. Dat bevat sloopwerkzaamheden door aannemer Jansen-de Jong en haar onderaannemers en het verplaatsen van de hoge zendmast op het binnenterrein naar de zijde Mortel. De mast wordt daar 'ingepakt' in de nieuwe bebouwing.

Dinsdag 5 januari 2021  zijn door VDL Mast Solutions de voorbereidingen begonnen om de nieuwe KPN-zendmast te installeren. Nog in deze week [4-9 januari 2021] zal de mast verplaatst worden naar de Mortel. Daarna gaan KPN, tmobile en vodafone de apparatuur monteren en testen. In februari 2021 wordt de nieuwe mast operationeel.
Intussen zijn uiteraard ook de nieuwe leidingen vanaf de nieuwe kleinere central aan de voorkant van KPN [Prins Bernhardstraat] naar de locatie 'Mortel' verlegd.  Als dat klaar is kan de oude mast, aan de zijde Oude Hulst, worden gedemonteerd en afgebroken.
.......
De oude mast van het KPN-complex binnenstad staat er nog. De nieuwe is al aangevoerd.   foto's © paul kriele, 5 januari 2021/ 09.30 uur.
............................


Terug naar boven