Tussentijdse impressie bebouwing voormalig KPN-terrein binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-07-2021 | Gewijzigd op: 29-07-2021
Tussentijdse impressie bouwactiviteiten  op voormalig KPN-terrein aan Prins Bernhardstraat  voor project Amadeiro.van Boelens-deGruyter
,,
-Hierboven: Het maken van de fundering voor de parkeerkelder [120 auto's]  in de Noord-Westelijke hoek van het terrein/ project langs de Prins Bernhardstraat en Oude Hulst waar resp. de toegang en de uitgang komen.
-Hieronder: Het middenterrein dat deels open [hof/tuin] wordt.De lintbebouwing van drie-en vieretage hoge huizen /appartementen komen langs de straten Prins Bernhardstraat, Oude Hulst en Weversplaats en ook langs de Mortel [foto onderaan] .
Achterin de Mortel tegen de Toonzaal aan komen 62  sociaal gerichte [huur-] bebouwing en vooraan hoek Mortel -Weversplaats het middensegment en vrije sector woningbouw [koop en huur].  
foto's © paul kriele,  29 juli 2021.
.......................................
 
Links onderaande toegang van de parkeergarage aan de Oude Hulst. Rechts, naar achteren toe lopend, de Mortel met vooraan midden-segment bebouwing en vrije sector. Achterin, naast de Toonzaal, sociale huurwoningen. maquette © BoelensdeGruyter, 30 september 2020.