Bouwvorderingen Amadeiro / enorme toeloop huurappartementen

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-05-2022 | Gewijzigd op: 14-05-2022
Enorme belangstelling voor 62 sociale huurappartementen  Amadeiro/ voorheen KPN
Bouwvorderingen van  project Amadeiro [voorheen KPN] binnenstad van eigenaresse BoelensdeGruyter 


De 62 sociale huurappartementen blijken of enorm geliefd of is het  echte noodzaak naar woonruimte te zijn.  Aan de Mortel /PrinsBernhardstraat worden van die 62  er 22 aangeboden door loting, 31 op basis van inschrijfduur en 9 voor directe bemiddeling
De oplevering is intussen vervroegd  naar augustus  2022 ipv einde 2022 . Ook geldt een eerdere oplevering voor de  158 middensegment huurappartementen aan de Prins Bernhardstraat, Oude Hulst, Weversplaats en Mortel. Niet medio 2023, maar al in februari of maart 2023 staat nu de oplevering gepland..
Huurprijs voor een studiootje 
De huurprijzen voor de 62 sociale huurappartementen zijn nu bekend gemaakt:  € 601,74 exclusief vaste kosten [servicekosten en garageplek] en variabele stookkosten]. In die 62 zitten studio's [eenkamer woningen] en twee kamer woningen. 
De derde etage van de bouwblokken A en B langs de Oude Hulst en Prins Bernhardstraat. foto © paul kriele,  6 mei 2022.
 
Aannemer JanssendeJong brengt foto's aan op houten bouwwand zijde Weversplaats. De foto's met de mooiste aiutomobielen [en hun eigenaren...] referenen aan een eerdere tentoonstelling in het Dresign Museum Den Bosch over sieraden waarbij de automobiielen onderrsteunend waren.. foto's  © paul kriele, 6 mei 2022.
 
................................
-Hierboven: Bouwdelen gaan vanaf dieplader naar het  plafond van de tweede etage zijde Oude Hulst- de /Mortel.
-HieronderA: Bijna alle chauffeurs krijgen hun dieplader acxhteruit de Mortel in gestoken. Op slechts een enke uitzomdeiig na, de chauffeur van Michael Brabers.  

foto's © paul kriele, 6 en 9 mei [hieornder] mei 2022.


Terug naar boven