Lustrumfeest van KuBra-Art in Bank van Leening

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-04-2016 | Gewijzigd op: 12-04-2016
Vanwege het vijfjarig bestaan van het Kunstenaarscollectief Stichting KuBra* organiseert de stichting van 29 april t/m 8 mei 2016 een cultureel Lustrumfeest in de Bank van Leening in de Schilderstraat. Daarmee, zegt de stichting intensiveert zij de band met de  Brabantse Cultuurliefhebbers en met andere Brabantse kunstdisciplines
Op het tiendaags evenement gaan beeldend kunstenaars de interactie aan met het publiek, muzikanten, sprekers,dichters en theatermakers. Het programma vermeldt: workshops, een kunstwinkel, kunstloterij, demonstraties [ook voor kinderen], dans, poëzie en een proeverij van whisky's[door Barrique].
 
 

De opening verricht wethouder [voor onder meer Cultuur] Huib van Olden en voordrachtskunstenaar Emiel Bootsma. Op de feestavond en op zaterdagavond 30 april zijn er optredens van diverse muzikanten en performers.
Zie voor programma: www.stichtingkubra.nl

Op de slotdag op 8 mei worden 200 top kunstwerken door de bekende Bossche veilingmeester Harry Korst geveild.
Vooraf bieding is mogelijk via: Veiling  Verdere info via KuBra

*KuBra
De Stichting KubBra, opgericht in 2011, is een samenbundeling van krachten van Brabantse kunstenaars, die verder exposities en aanverwante culturele evenementen organiseert. Hierdoor ontstaat een kontakt met een kunstminnend publiek.  Daarnaast ondertyunt KuBra kunstenaars in hun professionele ontwikkeling.