Editie Zomerschool 2017: speciaal op vaders gericht

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-05-2017  De Zomerschool [vanaf maandag 17 juli 2017] richt zich dit jaar speciaal op mannen/vaders van 55 plus.
 Dat blijkt wel uit het programma dat naast workshops [computerkennis] bestaat uit : een boswandeling, koken voor Mannen, Geocachen, excursies naar Kamp Vught, Paleis van Justitie, de Brandweer of de Moskee.
De inschrijving voor de Zomerschool start op 13 mei a.s..  Ook kan men een zomerschool 2017 cadeau  doen via een digitaal inschrijfformulier  [ruim vóór 18 juni ingeschreven dan ontvangt u dat in  een passende cadeauverpakking].

Een van de extra activiteiten van de Zomerschool.
De zomerschool groep 2016 bijeen in het Rijksarchief


Daarnaast biedt de Zomerschool in de rustige zomerweken de mogelijkheid om anderen te ontmoeten tijdens de gezellige workshops of excursies die het vakantiegevoel zeker versterken. Beklimmen van de toren van de St. Jan, bezoek aan de spuisluis Crevecoeur,  het nieuwe bordspel DOG leren spelen en Yoga in het park zijn enkele hoogtepunten deze zomer


Voor meer info:  www.sasdenbosch.nl [kopje zomerschool].. Programmaboekjes liggen in de bibliotheken, de sociaal culturele centra en de wijkpleinen.  Om iedereen kans te bieden aan de Zomerschool deel te nemen is de basisprijs € 5,- voor een dagdeel, inclusief koffie of thee.