Tilburgse Bob Dylan te gast bij “Rondom Dieske”

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-07-2021 | Gewijzigd op: 06-07-2021
Zaterdag 10 juli 2021 is 's avonds in de Knillispoort bij 'Rondom Dieske' de Tilburgse 'Bob Dylan' te gast. De in Tilburg wonende maar in Moergestel geboren Jacques Mees  heeft veel gelijkenis met Bob Dylan.  ‘Amerikanen die ik ooit in café Het Elfde Gebod hier in Tilburg ontmoette, zeiden zelfs: fuck, jij lóópt zelfs als Bob Dylan. Maar ik hou me daar niet zo mee bezig hoor. Ik ben geen poëet zoals hij. Mijn eigen nummers zijn heel kort en compact, daarin lijk ik bepaald niet op Dylan!’ zegt Jacques Mees uit Tilburg.
... De in Moergestel geboren, maar in
Tilburg wonende Jacques Mees.

Aan het woord is Jacques Mees. Hij zingt als Dylan en begeleidt zichzelf op de akoestische gitaar. Bovendien leidt De ‘Nederlandse Dylan’ wel zo’n kleurrijk leven, dat een gesprek over zijn levensloop en werk de moeite waard is. Dat vindt plaats op zaterdag 10 juli in de Knillispoort/Rondom Dieske.
In het jaar dat Bob Dylan 80 wordt, verzorgt Knillispoort dus een tribute aan de meest poëtische popartiest ooit. Over de aanmelding Knillispoort vraagt geen entree vooraf, u mag zelf bepalen wat u ervoor over heeft. U betaalt na afloop.
Het programma begint op zaterdag 10 juli a.s. om 20.30 uur en eindigt omstreeks 22.30 uur. Frans van Gaal gaat in gesprek met Jacques Mees. Daarnaast zal Jacques vooral veel muziek maken. Aanmelden is dus meer dan raadzaam. Dat kan op e-mail achterdenpoort@gmail.com.