Goulmy en Baarplein primeur van fleurrijke afvalbakken

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-05-2021 | Gewijzigd op: 29-05-2021
De blauwe afvalbakken op het Goulmy en Baarplein op Maaspoort kregen als eerste een opknapbeurt. Rechts Stefan van Ham. foto © henk van esch, 28 mei 2021.

Bericht van 19 mei 2021 Kings of Colors gaat blauwe afvalbakken opfleuren
Deze en alle andere blauwe afvalbakken zullen van een kleurrijk tafereel voorzien worden dankzij een samenwerking van de Afvalstoffendienst met Kings of Colors.
foto © henk van ierperen, april 2021.

Kings of Colors gaat op verzoek van de gemeentelijke Afvalstoffendienst de container en andere afvalbakken in de stad een kleurtje of zelfs een patroontje geven. Kings of Colors was dinsdag 18 mei al op het Eurovisiesongfestival te zien. Voor de inzending van Rusland en  Cyprus werden in een kort filmpje beelden uit Den Bosch vertoond  Daar kwamen o.a de bolwoningen en de oude met grafitty beschilderde graansilo's van Koudijs langs.
De Afvalstoffendienst spreekt in een bericht over  de aftrap van dit samenwerking [vrijdagmiddag 20 mei]  over een fraai kunstwerk die deze zomer in het straatbeeld op de blauwe afvalbakken zullen verschijnen. Bossche inwoners kunnen zich  vóór 1 juni 2021-aanmelden om in hun straat die bakken ook een beurt te geven via communicatie-afv@s-Hertogenbosch.nl