Bijna in eten gestikte Bosschenaar wil geen publiciteit

Printerversie
Gepubliceerd op: 31-05-2015 | Gewijzigd op: 31-05-2015
Ruud van Rosmalen, beter bekend als Ut Gebakje, die maandagavond  25 mei j.l. in restaurant Zoete Lief bijna in het eten stikte*, vroeg Bastion Oranje het artikel daarover van de site te halen. Nu is Van Rosmalen niet alleen een bekend
stadgenoot, hij was lid van de Dansmari's en is een vermaard kok, die op verzoek aan huis komt koken.
Maar van Rosmalen is ook niet wars van publiciteit: hij  staat breed uitgemeten met een reeks van artikeltjes op facebook. Dat gaat ook nog eens gepaard met portretten en een recente foto op zijn ziekbed.. .

De berichtgeving op facebook over dat incident van Ruud van Rosmalen zelf
van 27 mei j.l. :
Het besef dat je zo enorm geluk gehad hebt komt nu pas.... Emoties nemen de overhand. Verder begint de pijn in borst en ribben toe te nemen ...ik wil graag een paar mensen bedanken n l Roel Immens en Roel Huesmann. Van zoetelief door adequaat ingrijpen van hun beide kan ik dit verhaal nog opschrijven . Verder een dame genaamd Marieke die mij ook gereanimeerd heeft. Daarnaast Niels Geers die continu bij mij gebleven is ook in de ambulance.

Recente foto's
van Ruud van Rosmalen op facebook.
 

En Barbara Dijkgraaf en Jeanfilippe Bosch. Hartelijk bedankt .
En uiteraard alle mensen van de hulpdiensten ambulance en politie .
Nogmaals iedereen heel erg bedankt !!!! En het besef komt nu pas bij me op.


Namiddag van 27 mei j.l.
Bij een opsomming van mensen vergeet je er natuurlijk wel eens een heleboel .... Uiteraard mijn zus Marijke van Rosmalen en zwager Frans Hubert vossen. Loes klooster de moeder van mijn kind mijn zoon zelf Noud van Rosmalen. Dorus Wijnen. En rens den otter . Zij zijn allen nog tot laat in het ziekenhuis geweest met dank hiervoor.

En als ik er nu nog een paar vergeten ben vergeef het mij dan....


De redactie van Bastion Oranje meent daarom dat het -tegen die achtergrond- een onmogelijke vraag van Van Rosmalen is, het bericht van een bijna doodervaring  van internet te halen.
*Fragment uit Bericht van Bastion Oranje van maandag 25 mei j.l.

Maandagavond 25 mei 2015 /circa 22.00 uur heeft een met de traumaheli aangevoerde dokter [met apparatuur aan boord] een gast *van restaurant Zoete Lief in de Korte Putstraat proberen te redden. De man had zich in het eten verslikt, zoals de media, BD* en Omroep Brabant*, meldden. Omstanders probeerden de man te reanimeren, totdat de dokter per politiesurveillance, vanaf de hoek Pettelaarseweg, arriveerde. De patiënt *is daarop met de dokter per ziekenwagen naar het JB-ziekenhuis vervoerd.
De heli, die landde op de vaste plek op de hoek Zuidwal /Pettelaarseweg, is na deze calamiteit terug naar de basis gevlogen.
Ruud van Rosmalen
weer boven water.

Ruud van Rosmalen, meergenaamd Ut Gebakje is, na een bijna doodervaring, terug uit het Jeroen Boschziekenhuis.
Zie artikel van maandag 25 mei 2015 over het incident bij ZoeteLief.

Terug naar boven