Einde aan dinsdags carnavalsoptreden Piep & Blaoslust

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-01-2016 | Gewijzigd op: 15-02-2017
De Philharmonische  Phanphare Piep & Blaoslust en de Kring Vrienden van Oeteldonk [K.V.O], gaan uit elkaar. Dat betekent een eind aan het dinsdags carnavalsoptreden van Piep & Blaoslust. Dat was al bekend door de aankondiging die Cees Slegers  [het 'Hoofd van het Hoofdbestuur de Hr. C. Eindes] vorig jaar  [17 februari 2015] na afloop van die uitvoering deed.

Cees Slegers in
de rol vah Hr. C. Eindes
stopt voor Piep & Blaoslust.

Het persbericht schrijft: 'De Hr. C. Eindes is gepromoveerd  naar een zeer hoogstaande Internationale functie in het ‘Vrienden Van’ circuit, met een vergelijkbare macht en invloed als bv. een Sepp Blatter of een Michel Platini. Het lopende onderzoek binnen de KVO en P&B naar verdwenen gelden en mogelijke rekeningen op de Kaaimaneilanden wordt n.a.v. zijn vertrek stopgezet. Er is geen sprake van een vechtscheiding, maar Piep en Blaoslust is opgelucht dat zij gespaard blijft van mogelijke rechtsvervolging.' 
Piep en Blaoslust gaat de frisse lucht gebruiken om een Brunchconcert te organiseren. Het Brunchconcert zal carnavalsdinsdag 9 februari om 12.11 uur in de Azijnfabriek plaatsvinden. Onder het genot van een drankje en een hapje zal een luchtig klassiek getint programma gepresenteerd worden.