Bomen planten in Kanaalpark als start van het nieuwe jaar 2022

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-01-2022
Bomen planten in het Kanaalpark als een start van het nieuwe jaar 2022.
 
.........  
Op  donderdag 17 februari 2022 kunnen Bossche inwoners een boom planten in het Kanaalpark bij Rosmalen. Het kan een gebaar zijn om het jaar goed te beginnen en om aandeel te hebben in de klimaatverandering.....
 
 
De gemeente roept inwoners op die het nieuwe jaar willen beginnen met het planten van een boom in he Kanaalpark, zich te melden. Het Kanaalpark is het natuurgebied langs het Máximakanaal. Die activiteit vindt op donderdag 17 februari 2022 plaats om 13.00 en om 15.00uur. Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar tommy.hendriks@s-hertogenbosch.com onder vermelding van ‘Bomen planten Kanaalpark’.

Die dag zullen er 2500 boompjes worden geplant. Die zijn aangeboden door het in Den Bosch gevestigde bedrijf Laagsteprijsgarantie.com, die daarmee zijn negatieve foodprint deels wil compenseren. De organisator van deze boomplantdag is Life Terra die de komende vijf jaar 500 miljoen bomen in Europa gaat planten. Deels ook om mensen in staat te stellen een bijdrage aan het klimaat te kunnen geven.