Zaterdag 27 april 2019: Koningsdag

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-04-2019 | Gewijzigd op: 23-04-2019

Op tal van plekken in de binnenstad is op Koningsdag zaterdag 27 april wat te doen. Er zijn tal van optredend [in een tent op Parade en de Markt..!] en op diverse plaatsen mag de jeugd op rommelmarkten zijn spulletjes verkopen.

De artiesten zijn onder meer: Unlimited, Nakatomi, en Yourtuber zangeres Famke Louis [als openings artiest],Checkpoint Charlie featuring Jimi Bellmartin, DJ Jean, DJ EdAlice DJ, Wolter Kroes, René Schuurmans en Sifney Samson, Richie, Blast, Kaj van derVoort, de Vier Viltjes, Soulcages, Marcel Hufnagel & Pascal Redeker Podia zijn er naast de Markt en de Parade, in de Karrenstraat, Uilenburg, Snellestraat en Torenstraat.

Dit jaar worden er zo’n 45 .000 bezoekers verwacht. Daar om is er ook een crowd control, [toezicht op publieksstromen] ingezet. Het koningsdagevenement wordt georganiseerd door Pep Events & Media uit Eindhoven samen de stichting Koningsdag [Jan Dirk Vis en Edward Hendrickx.
De rommelmarkten Op de Hinhamerstraat tussen Torenstraat en de Markt, Marktstraat, Burgemeester Loeffplein, Markt, Pensmarkt en Scheidingsstraatje

Voor het volledige programma zie www.kddb.nl