Halfvasten bal in Karrenstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-03-2017 | Gewijzigd op: 09-03-2017
De horeca-ondernemers in de Karrenstraat gaan op zondag 26 maart 2017 een halfvasten-carnaval organiseren.  De initiatiefnemers zijn Arjan van de Laak van 'Jij en Ik' en  Kees Kroket,  Pieter van de Meerakker]en Jan van Son die in de straat en omgeving meerdere zaken heeft zoals Ushiwawa, Carrousel en Club Evissa. Daarnaast doen ook uiteraard Carras en Zomers & Zomers mee. 
Het is duidelijk dat de ondernemers -van dit keer de Karrenstraat- zijn gemotiveerd door het Half Vasten van 2016 toen de carnavalsoptocht werd uitgesteld. Maar ook gestimuleerd door het succes met carnaval van de ondernemers in de Ridderstaat en Korte Putsraat.

  -Boven: de Carrousel en  Evissa van Jan van Son.
-Links:  Jij en Ik van Arjan van de Laak en een deel van Carras.


foto's © paul kriele,  8 juli 26 oktober 2011
en 1 november 2016 [l.] 
...........................................................................................................................................

Het programma is nog niet rond, zo vertelt Jan van Son. Maar voor de muziek rekent de organisatie op enkele carnavalsverenigingen en mogelijk De Deurzakkers. Naast worstenbrood zal Kees  Kroket  bitterballen laten aanrukken.