Skin Care Center geopend op Achter ’t Wilt Varken/Lombardje 6

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-09-2017
 
Situatie Skincare 19 september 2017  / Opening dinsdag 21 september 2017.

Het nieuwe huidverzorgingscentrum Skin care [huid en pedicure] op Achter het Wilt Varken -hoek Klein Lombardje is dinsdag 19 september 2017 geopend.  Minou Smoorenburg heeft Skin care en Four-Teen samengevoegd in de voormalige, riante modewinkelCobra.  
 


Skincare Achter het Wilt Varken


Eindelijk zijn de ramen van het hoekpand Achter het Wilt Varken en Klein Lombardje bevrijd van de papieren reclames  op de ramen.
foto © paul kriele, 20 september 2017.
.......................................................
 

Bericht van 29 juli 2017:Opening Skincare op hoek Lombardje-Achter het Wilt Varken
Dinsdag 19 september opent op de hoek van ’t Lombardje en Achter ’t Wilt Varken een schoonheidsalon onder de paraplu van Skin Care Center. In het pand zat voorheen de damesmodezaak Cobra. 

Skin Care Center brengt onder meer: een pedicure, huidverzorging en manicure met de professionele merken Dermalogica,
O.P. I.  o.a. nagellak en Jane Iredale’.

Het pand verkeert al weken in een verbouwing onder leiding van aannemer Hans Goesten uit Kerkdriel. Dat is ook de woonplaats van de eigenaresse van de salon Minou Smoorenburg, die al twee Skin Care–zaken in de stad heeft, te weten op St.Josephstraat 14 [Four-Teen]  en op Minderbroederstraat 20 [Skin Care Center]. Deze zaken  stoppen op 18 september 2017 aldaar en gaan samen verder op  Klein Lombardje 2. 

Skin Care Center
vestigt  zich op de hoek
Achter 't Wilt Varken-Klein Lombardje
.

foto © paul kriele, 21 juni 2017.
...............................................................

De uiteindelijke inrichting van het grote pand, waarvan de etages te huur staan, gebeurt door de in Zaltbommel gevestigde interieurarchitect ’bymaykel.nl.

Een maand na de opening, het weekeind van 14 en 15 oktober 2017, volgt nog een feestelijke ‘Open dag’ van Skin Care Center in Klein Lombardje, beter bekend als de Wolvenhoek. Terug naar boven