Gouden & zilveren prijzen voor Taekwondo Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-12-2018 | Gewijzigd op: 13-12-2018

Op zaterdag 10 december 2018 toog een klein select gezelschap naar het sparring taekwondo toernooi wat volgens traditie plaatsvond in de Jan Massinkhal te Nijmegen. Onder leiding van Max Thümann gingen de leerlingen Eren Aslan , Arda Aslan, Sem Heijmans , Kiran van Nunen, Jimmy van Lieshout en Lynn Peeters de strijd aan. Ze zijn tijdens al hun wedstrijden bijgestaan door Tony Hendriks en William Verstappen. Als leraar en coach weten ze het beste uit de leerlingen op dit soort wedstrijden naar boven te halen.

Sporters van Taekwondo
Rosmalen.

vlnr.: Sem Heijmans, Arda Aslan,Jummy van Lieshout,
Lynn Peeters, Eren Aslan en Max Th
ümann.foto ©
rob hoogeboom, 8 december 2018.
..........................................................

Na vele wedstrijden kreeg Eren Aslan de gouden medaille omgehangen. Het zilver ging naar Jimmy van Lieshout en Lynn Peeters. Opmerkelijk is de finale partij van Jimmy van Lieshout . Hij kon een 18-4 achterstand na een felle strijd ombuigen naar een 18-18 gelijke stand. Voor het maken van het golden point kon zijn tegenstander dat alsnog in zijn voordeel beslissen. Deze partij zorgde wel voor schorre kelen bij de meegereisde ouders.
Er was een internationale deelname en met 35 clubs eindigde de kleinste club Taekwondo Rosmalen met deze resultaten toch nog op de 17de plaats. Al met al een zeer gave prestatie.